• groepsfoto 2014

Concerten

Komende concerten

Jesu, meine Freude
Op donderdag 2 november 2017 is er in de Lambertuskerk in Veghel om 18.45 een Allerzielenmis. Na afloop van de mis voert het koor om 20.30 uur Jesu, meine Freude van J.S. Bach uit, onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.

Jubileumconcert 2017
Op zondag 12 november 2017 vieren we ons 45-jarig bestaan met een feestelijk concert in de Sint Genovevakerk. Op het programma staat onder meer Jesu, meine Freude van J.S. Bach. Het concert staat onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.
Medewerking wordt verleend door Axel Wenstedt op orgel, en een strijkersensemble.

Adventsconcert 2017
Op zaterdag 9 december 2017 zingen we ons adventsconcert 'Op weg naar Kerst' in de Lidwinakerk in Best. Het concert begint om 19.30 uur. Op het programma staan werken van Willaert, Händel en Vivaldi. Axel Wenstedt begeleidt ons op het orgel.
Het koor staat onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.

Ons dorp zingt Kerst
Op zondag 17 december om 15.00 uur zingen diverse koren uit Son in de zaal van café-restaurant De Zwaan tijdens 'Ons dorp zingt Kerst'. Het Sons Kamerkoor zingt o.a. werken van Pearsall en Rachmaninov, en een door onze dirigent Marie-Astrid Vermaas bewerkt Frans kerstlied.

Recente concerten

23 juni 2017 in Dommelhoef, Eindhoven: Een delegatie van het koor zong o.a. Italiaanse muziek uit de renaissance en de zes Notturni van W.A. Mozart. Met medewerking van klarinettrio El Viento.

16 mei 2017: opluistering van de feestelijke bijeenkomst van de de Sonse Seniorenraad ter gelegenheid van het tienjarig bestaan door een aantal leden van het koor.

25 maart 2017: Eucharistieviering in de Sint Genovevakerk in Breugel

11 december 2016: Deelname aan het adventsconcert van de Stichting Orgelkring Vollebregt Orgel Breugel.

Lees hier verder over onze eerdere activiteiten