• groepsfoto 2017
  • groepsfoto 1983

Concerten

Komende concerten

Op zondag 26 november zingen we in twee kerken in Heeswijk-Dinther. We voeren dan onder meer Jesu, meine Freude uit.
Binnenkort leest u hier de exacte tijd en plaats.

Adventsconcert 2017
Op zaterdag 9 december 2017 zingen we ons adventsconcert 'Op weg naar Kerst' in de Lidwinakerk in Best. Het concert begint om 19.30 uur. Op het programma staan werken van Willaert, Händel en Vivaldi. Axel Wenstedt begeleidt ons op het orgel.
Het koor staat onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.

Ons dorp zingt Kerst
Op zondag 17 december om 15.00 uur zingen diverse koren uit Son in de zaal van café-restaurant De Zwaan tijdens 'Ons dorp zingt Kerst'. Het Sons Kamerkoor zingt o.a. werken van Pearsall en Rachmaninov, en een door onze dirigent Marie-Astrid Vermaas bewerkt Frans kerstlied.

Jubileumconcert 2018
Op zondag 22 april 2018 voeren we ons tweede jubileumconcert uit in la Sonnerie in Son. Dit wordt een concert met wereldlijke muziek, met als thema Levensfasen, symbool voor de vele fasen van het 45-jarige koor.
Nadere details volgen nog.

Recente concerten

2 november 2017: Jesu, meine Freude in de Lambertuskerk in Veghel na de Allerzielenmis.

12 november 2017: Jubileumconcert met o.a. Jesu, meine Freude van Bach, onder leiding van Marie-Astrid Vermaas. Met Axel Wenstedt, orgel en een strijkersensemble.

23 juni 2017 in Dommelhoef, Eindhoven: Een delegatie van het koor zong o.a. Italiaanse muziek uit de renaissance en de zes Notturni van W.A. Mozart. Met medewerking van klarinettrio El Viento.

16 mei 2017: opluistering van de feestelijke bijeenkomst van de de Sonse Seniorenraad ter gelegenheid van het tienjarig bestaan door een aantal leden van het koor.

25 maart 2017: Eucharistieviering in de Sint Genovevakerk in Breugel

11 december 2016: Deelname aan het adventsconcert van de Stichting Orgelkring Vollebregt Orgel Breugel.

Lees hier verder over onze eerdere activiteiten