• groepsfoto 2023
 • Concerten

  Kerstconcerten in Best en Breugel

  Op zaterdagavond 16 december in Best en op zondagmiddag 17 december in de Genovevakerk voeren wij twee kerstconcerten uit. Blijf de website volgen voor de details ervan!

  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

  Recente concerten

  Voorjaarsconcert: Op 13 mei 2023 was ons tweede jubileumconcert in het Dommelhuis, met als thema 'De vier elementen': een multidisciplinaire happening met naast muziek ook gedichten, foto's en tekeningen. O.l.v. Paul Gieles en met medewerking van Maurick Reuser, piano en Marc Dufour, percussie.

  Bachkoralen zingen: Op zondag 12 maart hebben we een workshop Bachkoralen zingen georganiseerd in de Genovevakerk. Daar hoorde ook een Powerpointpresentatie bij, die je hier kunt downloaden.

  Orgelconcert in de Sint Genovevakerk: medewerking bij het orgelconcert van de Stichting Orgelkring Vollebregt Orgel Breugel. Kerstmuziek van onder anderen Bach en Charpentier en Engelse carols. Onder leiding van Paul Gieles en met begeleiding van Tannie van Loon op groot en klein orgel.

  Eerste jubileumconcerten: 12 en 13 november in Best en Breugel. Religieuze muziek uit de barok van o.a. Schütz, Charpentier en Giovanni C.M. Clari, een première voor Brabant! Onder leiding van Paul Gieles, en m.m.v. instrumentalisten en vocale solisten.

  22 en 24 april 2022: voorjaarsconcerten in Best en Son: Vreugde en verdriet in de muziek met werken van onder meer Monteverdi, Brahms, Schubert en Gershwin. Met medewerking van sopraan Lara Gijbels en aan de piano Martin Kaptein en Maurick Reuser, o.l.v. Paul Gieles.

  31 oktober 2021: voor het eerst sinds corona weer een concert, onder leiding van onze nieuwe dirigent Paul Gieles!
  Muziek rond Allerzielen in de Sint Genovevakerk in Breugel. Met werken van onder meer Bach, Gorczycki, Mendelssohn en Rheinberger. Met medewerking van Tannie van Loon op piano en Inge van Grinsven op harp.
  Lees hier het artikel in de Mooi Son en Breugel Krant van 21 oktober, en bekijk hier de foto's van het concert.

  Lees hier verder over onze eerdere activiteiten.