• groepsfoto 2017

Concerten

Komende concerten

Jubileumconcert 2018
Op zondag 22 april 2018 om 16.00 uur voeren we ons tweede jubileumconcert uit in la Sonnerie in Son. Dit wordt een concert met wereldlijke muziek, met als thema Levensfasen, symbool voor de vele fasen van het 45-jarige koor.
Het programma kunt u hier binnenkort lezen.

Op zaterdag 26 mei 2018 om 19.00 uur zingen we tijdens de eucharistieviering in de Sint-Jan in 's-Hertogenbosch. Nadere details volgen nog.

Op de zondagen 11 en 18 november 2018 voeren we tweemaal een Vredesconcert uit in de Sint Genovevakerk in Breugel en Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther. Binnenkort leest u hier het exacte waar en wanneer.
11 november 2018 het precies honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog eindigde.
Beide concerten staan onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.
Via de website houden wij u op de hoogte van het programma.

Recente concerten

7 januari 2018: Nieuwjaarsconcert in De Kleine Heide in Son. Deels het recente kerstprogramma en na de pauze de zes Notturni van W.A. Mozart.

17 december 2017: Medewerking aan 'Ons dorp zingt Kerst' met werken van Pearsall en Rachmaninov, en een door onze dirigent Marie-Astrid Vermaas bewerkt Frans kerstlied.

9 december 2017: Adventsconcert in de Lidwinakerk in Best: werken van o.a. Willaert, Händel en Vivaldi. m.m.v. Axel Wenstedt op orgel.

26 november 2017: twee optredens tijdens de Open Kerkendag Brabant in Heeswijk-Dinther.
Jesu, meine Freude van J.S. Bach en werken van o.a. Sweelinck, Schütz en Stanford.

12 november 2017: Jubileumconcert met Jesu, meine Freude van J.S. Bach en werken van o.a. Sweelinck, Schütz en Stanford, onder leiding van Marie-Astrid Vermaas. Met Axel Wenstedt, orgel en een strijkersensemble.

2 november 2017: Jesu, meine Freude in de Lambertuskerk in Veghel na de Allerzielenmis.

Lees hier verder over onze eerdere activiteiten.