• groepsfoto 2017
  • groepsfoto 1983

Concerten

Vredesconcert 2018

Op zondag 11 november 2018 voeren we een Vredesconcert uit in de Sint Genovevakerk in Breugel. Die dag is het precies honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog eindigde.
We herhalen dit concert op 18 november 2018 op een locatie die later bekendgemaakt wordt. Beide concerten staan onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.
Via de website houden wij u op de hoogte van het programma.

Recente concerten

26 mei 2018: Eucharistieviering in de Sint-Jan in 's-Hertogenbosch.

22 april 2018: Tweede jubileumconcert met als titel 'Oui, c'est la vie' in la Sonnerie.
Nina Nederlof, dwarsfluit en Marie-Astrid Vermaas, piano verzozrgden het instrumentale intermezzo.

7 januari 2018: Nieuwjaarsconcert in De Kleine Heide in Son. Deels het recente kerstprogramma en na de pauze de zes Notturni van W.A. Mozart.

17 december 2017: Medewerking aan 'Ons dorp zingt Kerst' met werken van Pearsall en Rachmaninov, en een door onze dirigent Marie-Astrid Vermaas bewerkt Frans kerstlied.

9 december 2017: Adventsconcert in de Lidwinakerk in Best: werken van o.a. Willaert, Händel en Vivaldi. m.m.v. Axel Wenstedt op orgel.

26 november 2017: twee optredens tijdens de Open Kerkendag Brabant in Heeswijk-Dinther.
Jesu, meine Freude van J.S. Bach en werken van o.a. Sweelinck, Schütz en Stanford.

12 november 2017: Jubileumconcert met Jesu, meine Freude van J.S. Bach en werken van o.a. Sweelinck, Schütz en Stanford, onder leiding van Marie-Astrid Vermaas. Met Axel Wenstedt, orgel en een strijkersensemble.

2 november 2017: Jesu, meine Freude in de Lambertuskerk in Veghel na de Allerzielenmis.

Lees hier verder over onze eerdere activiteiten.