• groepsfoto 2017
  • groepsfoto 1983

Concerten

Concerten in 2020

Helaas konden onze voorjaarsconcerten in april niet doorgaan vanwege de coronacrisis.
Het programma is uitgesteld tot voorjaar 2021.

Op 6 september treden we om 14.00 op tijdens Hofdael Open in Geldrop, Molenstraat 23. Op het programma staan de Nocturnes van W.A. Mozart.
Hier vindt u meer informatie over het programma.

Najaarsconcert 2020

Sinds juni hebben we de repetities hervat. Hopelijk kunnen we binnen afzienbare tijd ook weer een grote uitvoering geven. Onze plannen zijn om Jesu, meine Freude van J.S. Bach uit te voeren, in combinatie met Poolse barokmuziek. Zodra de data hiervan bekend zijn, laten we het hier weten.

Recente concerten

21 augustus 2020: mini-optreden in Den Bosch, bij een improvisatie-toneelgroep, in de openlucht aan de Binnendieze.

22 december 2019: bijdrage aan het concert van de Stichting Orgelkring Vollebregt Orgel Breugel in de Sint Genovevakerk in Breugel, met organist Tannie van Loon. Werken van onder anderen J.S. Bach, Elgar, Händel en Pearsall. Het koor stond onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.

10 en 17 november 2019: najaarsconcerten in Heeswijk en Breugel: een programma met stukken die de koorleden graag (nog eens) wilden zingen: o.a. Sweelinck, Händel, J.C. en J.S. Bach, Mendelssohn, Tippett.
Met medewerking van Kiny Wenstedt-Hinlopen en Dirk Strasser op piano en Matthia Berkens op viool; o.l.v. Marie-Astrid Vermaas.

Lees hier verder over onze eerdere activiteiten.