• groepsfoto 2017
  • groepsfoto 1983

Concerten

Voorjaarsconcert 2020

Helaas kunnen onze voorjaarsconcerten in april niet doorgaan in verband met de coronacrisis.
Het programma wordt uitgesteld tot voorjaar 2021.

In november gaan wij Jesu, meine Freude van J.S. Bach weer uitvoeren, deze keer in combinatie met Poolse barokmuziek. Zodra de data hiervan bekend zijn, kunt u het op deze plaats lezen.

Recente concerten

22 december 2019: bijdrage aan het concert van de Stichting Orgelkring Vollebregt Orgel Breugel in de Sint Genovevakerk in Breugel, met organist Tannie van Loon. Werken van onder anderen J.S. Bach, Elgar, Händel en Pearsall. Het koor stond onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.

10 en 17 november 2019: najaarsconcerten in Heeswijk en Breugel: een programma met stukken die de koorleden graag (nog eens) wilden zingen: o.a. Sweelinck, Händel, J.C. en J.S. Bach, Mendelssohn, Tippett.
Met medewerking van Kiny Wenstedt-Hinlopen en Dirk Strasser op piano en Matthia Berkens op viool; o.l.v. Marie-Astrid Vermaas.

Op 2 augustus 2019 hebben we gezongen bij een huwelijksdienst in de Abdij van Berne in Heeswijk.

2 juni 2019 in de serie Uurtje klassiek in Laverhof, Heeswijk. Muziek van Elgar en tijdgenoten en delen uit het najaarsconcert 2019. Onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.

31 maart en 14 april 2019: Voorjaarsconcert in het MRK in Uden en la Sonnerie in Son: muziek van Elgar en tijdgenoten. Met medewerking van Neeltje Wonders, dwarsfluit, Sjoerd Talisch, altsaxofoon en Kiny Wenstedt-Hinlopen, piano.

11 en 18 november 2018: Vredesconcert in Breugel en Tilburg. Op de dag dat 100 jaar geleden een einde kwam aan de Eerste Wereldoorlog. Werken van o.a. Rheinberger, Mendelssohn, Parry en Beethoven. Met een intermezzo op orgel door Axel Wenstedt, Kiny Wenstedt-Hinlopen op piano en een voordracht door Megan Hopkins.

12 november 2017: Jubileumconcert met Jesu, meine Freude van J.S. Bach en werken van o.a. Sweelinck, Schütz en Stanford, onder leiding van Marie-Astrid Vermaas. Met Axel Wenstedt, orgel en een strijkersensemble.

Lees hier verder over onze eerdere activiteiten.