• groepsfoto 2017
  • groepsfoto 1983

Concerten

Wensconcert

Op 10 en 17 november 2019, beide keren om 15.00 uur, vinden onze najaarsconcerten plaats:
op 10 november in het Kasteel van Heeswijk, op 17 november in de Sint Genovevakerk in Breugel. Het programma is samengesteld uit de stukken die de koorleden graag (weer) eens willen zingen. U hoort werken van onder anderen Sweelinck, Händel, J.C. en J.S. Bach, Mendelssohn, Tippett en Pärt.
Op 10 november verlenen Matthia Berkens en Jos de Hoon op viool hun medewerking; op 17 november zijn dat Kiny Wenstedt-Hinlopen op piano en Matthia Berkens op viool.
Het koor staat onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.

Op weg naar Kerst

Op 22 december 2019 verlenen we onze medewerking aan het concert van de Stichting Orgelkring Vollebregt Orgel Breugel in de Sint Genovevakerk in Breugel, aanvang 15.00 uur. De organist is Tannie van Loon, en wij zingen onder andere liederen van J.S. Bach, Elgar, Händel en Pearsall. Tannie van Loon begeleidt ons bij een aantal liederen op orgel en piano. Het koor staat onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.

Voorjaarsconcert 2020

Onze voorjaarsconcerten vinden plaats op 5 en 19 april 2020.
Op 5 april zingen we om 15.00 uur in de serie ‘Podium Klassiek’ in de Burchtzaal van Zorgcentrum Mariaoord in Rosmalen. Adres: Vliertwijksestraat 369. De toegang bedraagt € 10.
Op 19 april kunt u ons beluisteren in het Vestzaktheater in Son. Nadere gegevens volgen.
Het programma is wederom samengesteld uit wensen van de koorleden, deze keer wereldlijke stukken.

Recente concerten

Op 2 augustus 2019 hebben we gezongen bij een huwelijksdienst in de Abdij van Berne in Heeswijk.

2 juni 2019 in de serie Uurtje klassiek in Laverhof, Heeswijk. Muziek van Elgar en tijdgenoten en delen uit het najaarsconcert 2019. Onder leiding van Marie-Astrid Vermaas.

31 maart en 14 april 2019: Voorjaarsconcert in het MRK in Uden en la Sonnerie in Son: muziek van Elgar en tijdgenoten. Met medewerking van Neeltje Wonders, dwarsfluit, Sjoerd Talisch, altsaxofoon en Kiny Wenstedt-Hinlopen, piano.

11 en 18 november 2018: Vredesconcert in Breugel en Tilburg. Op de dag dat 100 jaar geleden een einde kwam aan de Eerste Wereldoorlog. Werken van o.a. Rheinberger, Mendelssohn, Parry en Beethoven. Met een intermezzo op orgel door Axel Wenstedt, Kiny Wenstedt-Hinlopen op piano en een voordracht door Megan Hopkins.

26 mei 2018: Eucharistieviering in de Sint-Jan in 's-Hertogenbosch.

22 april 2018: Tweede jubileumconcert met als titel 'Oui, c'est la vie' in la Sonnerie.
Nina Nederlof, dwarsfluit en Marie-Astrid Vermaas, piano verzorgden het instrumentale intermezzo.

7 januari 2018: Nieuwjaarsconcert in De Kleine Heide in Son. Deels het recente kerstprogramma en na de pauze de zes Notturni van W.A. Mozart.

12 november 2017: Jubileumconcert met Jesu, meine Freude van J.S. Bach en werken van o.a. Sweelinck, Schütz en Stanford, onder leiding van Marie-Astrid Vermaas. Met Axel Wenstedt, orgel en een strijkersensemble.

Lees hier verder over onze eerdere activiteiten.