• Cartoon koortje
  • Samenzangevent 14 april 2024

Samen klassieke evergreens zingen

Op zondagmiddag 14 april organiseren we een samenzangevent Klassieke Evergreens.
    Samen zingen, niets is zo heerlijk! Elke koorzanger kent dat gevoel wel. Pak daarom deze kans om eens ongedwongen met een groep anderen een aantal klassiekers te zingen. Paul Gieles dirigeert, Rob van Heck zit achter de piano.
    Iedereen kan meedoen
    Of je nu koorzanger bent of niet, er is geen auditie, iedereen kan meedoen! Gewoon lekker de nummers zingen die je goed kent en/of graag wilt zingen.
    Definitieve lijst
    De afgelopen weken hebben de deelnemers uit een lijst met 20 stukken er 8 uitgekozen.
    Lees je dit nu pas? Je kunt je ook nu nog opgeven; dan krijg je, na je betaling, de partituren met de oefenlinks toegestuurd. De gekozen stukken vind je hier. Meezingen op de dag zelf kan altijd, ook zonder opgave vooraf. Komen luisteren op 14 april mag natuurlijk ook!
    Zin om mee te doen? Meld je aan!
    Stuur een e-mail met vermelding van je naam en je stemsoort of mail naar kaartjes@sonskamerkoor.nl.
    Als je met meerdere mensen komt, vermeld dan je naam, met hoeveel je bent en hoe de stemverdeling is. We gaan ervan uit dat jij de contactpersoon voor de groep bent.
    Vervolgens krijg je van ons een ontvangstbevestiging met informatie over de betaling. Je aanmelding is definitief als we je betaling hebben ontvangen. Dan ontvang je de partituren via e-mail.

TENOREN EN BASSEN ZIJN MEER DAN WELKOM!!

Doe ook mee, zíng mee!
    Datum: zondagmiddag 14 april 2024, 15.00 - 17.00 uur.
    Locatie: de foyer van het Dommelhuis, Kerkplein 5, Son en Breugel.
    Entree: € 10,00 p.p. inclusief partituren, oefenfiles en koffie/thee in de pauze.
    Kom je met méér dan vijf leden uit één koor? Dan krijg je als groep een aangepast tarief.
    Aanmelden: Stuur ons je mail, of mail naar kaartjes@sonskamerkoor.nl.

Naar de lijst