Rabobank Clubkas

Rabo ClubSupport 2017 tot en met 2021

Wij bedanken de leden van de Rabobank Son en Breugel voor hun support door al vijf jaar lang hun stem uit te brengen op het Sons Kamerkoor. Op zaterdag 4 november 2017 ontvingen we tijdens een manifestatie van de Rabo Clubkascampagne een cheque van ruim € 200. Daarbovenop kregen we € 100 extra voor onze originele presentatie.

Op 2 juni 2018 werden de cheques weer uitgereikt, en ook nu bleken velen ons een warm hart toe te dragen. Ook deze keer kregen we een extra bedrag voor onze muzikale presentatie op het Kerkplein in het dorp.

Wij zijn de leden van de Rabobank heel dankbaar dat ze ieder jaar een mooi bedrag doneren, waardoor we extra dingen kunnen doen om de kwaliteit van het koor en de concerten te verbeteren.

creativiteitsprijzen Dini met cheque